Partners

Bekijk hier een aantal van onze partners

https://www.degroenemeisjes.nl/tag/duurzaam/

https://sustainablejobs.nl/duurzame-blogs/

https://minimalistdutchie.com/category/duurzaam-leven/

https://freshhh.nl

https://www.dietcetera.nl/voedingsthemas/veganisme/

https://www.eco-reizen.nl

https://bevegan.be

https://koningaap.nl/over-ons/duurzaam-reizen

Botox behandeling

Zorginnovatie

restaurant omgeving Utrecht

Camerabeveiliging horeca

Duurzame verpakking

Natuur Recruitment bureau

Gaas online kopen

Superlease

Mollenklem zetten

Koppeling voor aanhangwagen

Elektrische wokpan

Elektrische kachel

vind een laadpaal in rotterdam

 

 

Duurzaamheid

Bij EnFleur geloven we dat we een verantwoordelijkheid hebben om de planeet te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties.

Empowerment

We willen mensen inspireren en aanmoedigen om bewuster te leven en duurzame keuzes te maken.

Authenticiteit

We willen onze community voorzien van eerlijke en betrouwbare informatie, gebaseerd op wetenschappelijke feiten en onze eigen ervaringen en kennis.

Wat anderen over ons zeggen

"enFleur is een fantastische bron voor iedereen die op zoek is naar manieren om duurzamer te leven. De artikelen zijn informatief en goed geschreven, en bieden veel praktische tips die gemakkelijk in de praktijk gebracht kunnen worden. Ik ben dankbaar voor de inspiratie die ik heb opgedaan op deze website en zal zeker blijven terugkomen voor meer."

Yara Kuijpers

"enFleur heeft me geholpen om bewuster te worden van mijn impact op de planeet. De informatie over duurzame mode en voeding is vooral indrukwekkend. Ik heb me door deze website geïnspireerd gevoeld om te experimenteren met vegetarische en veganistische gerechten en heb zelfs een paar duurzame kledingstukken aangeschaft! Bedankt enFleur!"

Linde Scholten

"Ik was op zoek naar een website die me kon helpen om meer te leren over duurzame technologie en vond precies wat ik zocht bij EnFleur. De artikelen zijn uitgebreid en informatief, en bieden veel waardevolle inzichten over hoe we technologie kunnen gebruiken om een duurzamere toekomst te creëren."

Fleur van Driel

"Als milieu-activist ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn impact op de planeet te verminderen. enFleur biedt een schat aan informatie en ideeën, en heeft me geholpen om mijn groene levensstijl verder te ontwikkelen. Ik waardeer de authenticiteit en betrouwbaarheid van de inhoud, en ben dankbaar dat deze website er is om ons te helpen een verschil te maken."

Nynke van der Meer